FAQ

Hvem er vi
Huse til Fugle er drevet af Carlo F. Christensen A/S, som er en familiejet virksomhed, der i 2 generationer har solgt byggematerialer til de danske tækkemænd.

Med Huse til Fugle ønsker vi at tilbyde duck tubes, stråtækte fuglehuse og tilbehør af den bedste kvalitet til de skarpeste priser til private.

Vores duck tubes og stråtækte fuglehuse er alle designet af os og lavet i hånden.

Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på tlf. 8638 7666, info@husetilfugle.dk eller bruge nedenstående kontaktformular.

Vores kontor (hos Carlo F. Christensen A/S) har åbent alle hverdage fra kl. 9 til 15. Ringer du, skal du blot gøre opmærksom på at din henvendelse drejer sig om Huse til Fugle.

Vores adresse er:
Att. Huse til Fugle
Carlo F. Christensen A/S
Kastbjergvej 15
8585 Glesborg

Betaling
Sælger modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, Mastercard, PayPal samt Mobilepay. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er inkl. moms.

Sælger bruger Nets Easypays betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Levering
Normalt skal der beregnes 2-4 dages leveringstid til købers hjemmeadresse. Der kan opstå forsinkelser ved ferie eller helligdage.

Personligt afhentning kan aftales efter bestilling på nettet.

Reklamationsret
Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Sælgers reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.

Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet.

Fortrydelsesret
Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i sælgers webshop. Perioden regnes fra den dag, hvor køber modtager ordren.

Fortrydelse skal anmeldes til sælger senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal løber senest 14 dage efter returnere forsendelsen.

Meddelelsen skal gives pr. mail på info@husetilfugle.dk. I meddelelsen skal skøber gøre sælger tydeligt opmærksom på, at køber ønsker at udnytte sin fortrydelsesret.

Ønsker køber at returnere sin vare skal både produktet og produktemballagen være i samme stand som ved modtagelse.

Hvis varen returneres i anden stand end som beskrevet ovenfor, betragter sælger varen som brugt, hvilket betyder, at køber ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur.

Beløbet refunderes til køber senest 14 dage efter, du har meddelt sælger at du vil fortryde dit køb. Sælger kan dog tilbageholde beløbet, indtil varen er modtaget retur eller køber har fremlagt dokumentation for at varen er returneret. Alt efter hvilket tidspunkt der er tidligst.

Udgifter og risiko ved returnering
Køber skal selv afholde udgifterne for returnering af varen og sælger bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering og indtil den er returneret til Sælger.

Refusion
Hvis der er aftalt refusion, så bedes køber sende sine bankoplysninger, så sælger kan overføre det aftalte beløb.

Persondatapolitik hos Huse til Fugle
Vi indhenter kun persondata i de tilfælde, hvor dette skulle være relevant for os, og vi vil kun indhente persondata, hvis det er relevant for din aktivitet hos Huse til Fugle.

Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid alle relevante lovbestemmelser.

Vi vil kun opbevare dine persondata, så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.

Oplysninger vi indsamler
Hvis du ønsker at købe og modtage et produkt eller en ydelse fra os, har vi brug for at indsamle visse persondata for at kunne gennemføre handlen og for at kunne tilbyde dig vores services. Vi kan bruge cookies til at holde styr på indholdet i din indkøbskurv, mens du bruger vores webshop.

Vi kan indhente oplysninger som f.eks. navn, e-mailadresse, postadresse, leveringsadresse (hvis den varierer fra postadresse), telefonnummer og betalingsoplysninger.

Huse til Fugle indsamler og behandler dine persondata, når du foretager dig følgende:

- Besøger vores hjemmeside
- Gennemfører et køb af vores produkter
- Sender os spørgsmål, reklamationer eller feedback

Den dataansvarlige
Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på husetilfugle.dk er Huse til Fugle, Kastbjergvej 15, 8585 Glesborg, cvr nr. 75906811

Behandlingsgrundlag og formål
Dine almindelige kontaktoplysninger som navn og adresse indhenter vi for at kunne levere det produkt eller den ydelse, som du har købt hos os. Din e-mailadresse indhenter vi for at kunne sende dig en ordrebekræftelse samt en leveringsbekræftelse.

Når du betaler for dit produkt eller din ydelse indsamler vi dit navn, dine kortdata og IP-adresse. De oplysninger, der indsamles i forbindelse med betalingstransaktionen, anvendes og gemmes kun til betalingsafvikling og opfyldelse af den indgåede aftale. Ved gennemførelse af betalinger, vil nogle af dine data blive videregivet til Nets, inklusiv information der er nødvendig for at gennemføre eller understøtte betalingen, såsom det totale købsbeløb og faktureringsinformation.

Hvis du ikke ønsker at opgive de persondata, som er påkrævet for at gennemføre et køb af et produkt, vil du desværre ikke have mulighed for at købe produkter af os på vores hjemmeside.

Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af tilbud) vil blive slettet 5 efter, at du har modtaget din vare eller ydelse.

Andre modtagere af personoplysninger
Vi sælger ikke dine persondata til tredjemand, og vi overfører ikke dine persondata til tredjelande.

Vi har vores hjemmeside hos Shopify og betalingssystem gennem Nets, som fungerer som vores databehandler. Alle persondata som du oplyser på vores hjemmeside vil blive opbevaret i Shopifys datacentre.

Vi anvender eksterne virksomheder som leverandører for at levere vores ydelser bedst muligt. Disse eksterne leverandører er databehandlere og behandler i visse tilfælde personoplysninger i forbindelse med deres levering af ydelser til os. Vores databehandlere behandler kun personoplysninger efter vores instruks og i overensstemmelse med lovgivningens krav til databehandlere.

Vi har indgået databehandleraftaler med vores databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Dine rettigheder
Som den registrerede har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Du har ret til at anmode os om følgende:
- At få adgang til og få rettet/ændret dine persondata
- At få slettet persondata

Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til vores e-mailadresse info@husetilfugle.dk.